27.11.06

El Video del PSOE i el Rostre de Janus

Comença a ser democràticament insoportable la goebbeliana estratègia política del Partit Popular per derrocar el govern socialista de Zapatero.
La política és molt dura i salvatge. Tots ho sabem.
Però quan l'estratègia política d'un partit passa per manipular de manera repugnant els sentiments de persones que han vist com les seves vides quedaven destrossades per la barbàrie terrorista, la cosa ja deixa de situar-se en el terreny polític per convertir-se en una obscenitat i en una perillosa amenaça per la democràcia.
És repugnant la doble moral del PP i el seu permanent exercici de cinisme que nega al govern el pa i la sal en la seva obligació ètica i política de buscar la pau quan mentre Aznar estava al poder, va fer el mateix i sempre ve tenir el suport lleial de l'oposició.
Aquests alumnes avantatjats del ministre nazi de Propaganda, Goebbels, confirmen amb la seva abominable actitud no tan sols el seu viratge cap a l'extrema dreta política, tot i que el pobre desgraciat del Rajoy ens digui que vol conduïr-lo al centre, sino que em fa pensar en una cosa pitjor i més terrorífica: el PP, les seves plataformes madiàtiques i els seus comissaris polítics en les associacions de víctimes del terrorisme estan dinamitant a consciència el procés de pau a Euskadi per interessos púrament electorals.
Amb aquesta actuació irresponsable, cínica i obscena, el Partit Popular s'està convertint en una de les dues cares del rostre bifront de Janus. L'altra, és la dels propis terroristes, doncs la intolerància i el cinisme dels uns es retroalimenta (i es complementa) amb el totalitarisme violent i homicida dels terroristes.
I una altra cosa encara més terrible: amb la seva actitud de boicot i deslleialtat amb les iniciatives de pacificació del govern Zapatero, sembla que el PP estigui pregant perque es trenqui el procés i els terroristes tornin a matar per poder finalment guanyar les eleccions.
La pregunta està clara: a qui beneficia la ruptura del procés de pau?.
Quina tragèdia necessita el primer partit de l'oposició que passi perquè es trenqui l'alto el foc permanent i pugui així tenir esperances d eguanyar les properes eleccions!
La mentida, ja va ser assajada pel PP els tràgics dies 11 a 13 de març i segueix encara repetint i repetint les mateixes mentides i les seves absurdes manipulacions i conspiranoies mediàtiques, intentant fins a l'extenuació sembrar el dubte en una qüestió tan clara com l'atemptat de l'11-M al que, no ho oblidem, ens hi va portar la dèria imperial i neocon d'Aznar i que no van saber aturar els inútils ministres de l'Interior del govern popular (Rajoy, Mayor Oreja i l'Acebes) i que va tenir com a tràgic balanç l'assassinat de 191 persones innocents sacrificades per la bogeria del fanatisme islamista i la incompetència i el fracàs del somni neocon d'Aznar.
I és que senyors del PP, les víctimes del terrorisme, les seves families i tots els ciutadans i ciutadanes d'aquest país tenim dret a viure en pau i el govern, sigui el que sigui, té l'obligació de buscar-la.
Vostés ho van intentar i dissortadament no ho van aconseguir. Deixin que l'actual govern ho intenti i siguin tan lleials amb el govern de Zapatero com ho va ser llavors l'oposició amb vostès.
Si no ho fan, tenim tot el dret a seguir pensant que vostès esperen que es vessi sang innocent per tornar al poder.

No hay comentarios: