10.11.06

CiU, com els ultres del PP



No ens enganyem. Les manifestacions, minses però molt irades de persones que protesten contra el nou Govern d'Entesa, em recorden cada cop més el tò i l'estil de les manifestacions que la dreta espanyola i les seves forces de xoc (l'Església Catòlica i la caverna mediàtica) han posat repetidament en pràctica a la resta de l'Estat contra el Govern socialista de Zapatero.
I no ens enganyem, es vulgui o no es vulgui reconèixer, no hi ha cap dubte que la nostra ressentida dreta nacional de CiU està excitant des de l'ombra els actes de protesta (democràticament legítims, per descomptat) contra el nou govern d'esquerres, igualment legítim i representatiu de la majoria dels votants del nostre país.
CiU no va païr passar a l'oposició l'any 2003 i tampoc no ha paït que ara li toqui passar-s'hi 4 anys més. Ni CiU ni per descomptat els lobbies econòmics que li donen suport, és clar, acostumats com han estat, a manar des de tota la vida.
I és preocupant que una força de dreta civilitzada com havia estat CiU, s'estigui decantant cada cop més ràpidament cap a les tècniques de "l'estratègia de la tensió" que a Madrid l'extrema dreta que sense cap mena e dubte (i desgraciadament per la democràcia a Espanya) repesenta el PP, que està copiant les tècniques neocon de la FAES, amb els seus DVDs (que han aconseguit que CiU s'hagi quedat més sol que un mussòl i amb ningú amb qui pactar), les argumentacions ferotges i simplistes i la prepotència de creure's posseïdors de la veritat absoluta i els únics defensors de la Pàtria.
I el que és és preocupant és que la força majoritària de la dreta catalana(avui aïllada i incapaç de governar sense guanyar per majoria absoluta, igual que el PP), faci front comú al carrer amb quatre fonamentalistes, molt més folklorics que intel·ligents que exhibeixen pancartes de to grandiloqüent i teatral (del teatre de l'absurd em refereixo)amb lemes grotescs com "Ens heu traït, Catalunya no perdona" o cridant "Montilla xarnego", jugant així perillosament a discriminar els catalans per raó d'orígen i reivindicant una puresa de sang que és pura barbàrie i que, recordem, va ser la causa dels camps d'extermini i de la Segona Guerra Mundial.
CiU es va desmarcar de les mobilitzacions (oficialment) fa uns dies però prepara pel 20-N (casualitat o causalitat?)un acte de desgreuge davant el "robatori de la seva finca privada, que és com enten Catalunya, en el més pur estil dels "actos de adhesion inquebrantable al Caudillo contra el contubernio judeomasónico-rojo-separatista" que el dictador acostumava a celebrar a la Plaza de Oriente en temps de trista memòria.
Algú va dir que la dreta utilitza la bandera per amagar la cartera i la va encertar.
La Pàtria està en perill i necessita un salvador!. Quina por!!!
Catalunya és la seva gent i els ciutadans i les ciutadanes d'aquest país som prou grans i prou intel·ligents com per pensar per nosaltres mateixos i no necessitar que surti cap imbècil il·luminat amb vocació de salvar-nos de ves a saber què.
Sempre he pensat que això del patriotisme és com el bon perfum. Unes gotetes són suficients per aconseguir la flaire encisadora que es busca, però si comets l'animalada de dutxar-t'hi, no hi haurà ningú que pugui estar al teu costat, doncs la sofisticació de la flaire es convertirà en una ferum insoportable.
Ah, per cert, avui a la Plaça Sant Jaume només hi havia concentrats 300 talibans defensors de "las esencias patrias" i posant en qüestió l'essència de la democràcia parlamentària.

No hay comentarios: