9.1.07

Tots som Mitrofan!

Avui voldria fer un acte de record i homenatge a Mitrofan, un pobre ós de quatre anys que va ser caçat pel rei Juan Carlos I en una cacera a Russia, seguint la llarga tradició de diversió en la crueldat que sempre ha acompanyat a les Monarquies i que es manifesta en la seva passió per la cacera o les curses de braus.
Aquest fet lamentable, que ha estat publicat en diversos mitjans de comunicació demostra l'anacronisme del dolce far niente de les monarquies i les pervertides formes de divertir-se de les testes coronades i dels aristòcrates, que malgrat els avenços polítics i socials que ha fet la història de la humanitat, segueix ancorada en les més ràncies tradicions dels seus antecessors.
El bon Mitrofan era un ós que vivia feliç a la regió russa de Volgoda, on vivia en captivitat. Segons sembla, era un ós alegre, incapaç de matar una mosca, fins el punt que vivia engabiat perquè tenia por dels gossos.
La seva vida era pacífica i monòtona fins que, per la seva desgràcia, el monarca va aparèixer tràgicament en la seva vida. El rei havia decidit, l'estiu de l'any passat, que li feia il·lusió sortir a matar un ós, i com que al nostre país, aquests animals estan protegitsva decidir viatjar fins a Rússia per consumar la seva reial voluntat.
Com que la Rússia de Putin és un país on les pràctiques mafioses, l'imperi del crim i la llei del més fort, són els fonaments d'aquell Estat, sembla que els servidors del rei van comprar Mitrofan per tal que fos la presa del Borbó.
Però l'ós podia fugir del lloc triat per a l'assassinat, de manera que van decidir donar-li grans quantitats de mel amb vodka per deixar-lo estabornit.
Amb un ós ebri i a quatre metres, ni tan sols un Borbó podia errar el tret.
I així va ser, el rei va disparar un tret al pobre Mitrofan, el qual va morir tot seguit.
Per aquesta gesta sense precedents, sembla ser, el rei fins i tot va presumir d'haver mort un ós 'de un solo tiro'.
L'entorn de la Casa Real només va fer veure que lamentava el fet quan el diari rus Kommersant va publicar el cas a tota pàgina.
Llavors, van adduir que no sabien que l'ós estava ebri i que el rei estava molt afectat.
Els mitjans més servilment monàrquics, van acusar el Kommersant de mentider i difamador, però finalment, davant l'evidència,es va admetre el crim ad majorem gloria de la distracció del rei.
Ara però, per les estepes de Volgoda ja no escolten els esbufecs del bon Mitrofan mentre corre feliç per l'herba.
En el seu lloc, un bassal de sang resseca recorda el lloc un rei aburrit va distreure's de la seva aburrida vida, assassinant un os ebri que no li havia fet cap mal.
La reial bala que va matar Mitrofan l'hem pagat tots els ciutadans i ciutadanes d'aquest país i potser ja va sent hora que es comenci a dir la veritat sobre els vicis, les misèries i els cruels, costosos i incivilitzats plaers i privilegis de la monarquia.
Avui més que mai, tots som Mitrofan.

LLIBERTAT, IGUALTAT I FRATERNITAT!
VISCA LA REPÚBLICA!

No hay comentarios: