15.1.07

ETA, PP i Batasuna: un mateix objectiu

Escric aquestes ratlles encara des de la indignació com a ciutadà normal i corrent de com el ressentiment i la neciesa política pot portar el primer partit de l'oposició a posar-se el costat dels terroristes i dels que els emparen negant-se assistir a la Manifestació de dissabte a Madrid contra el terrorisme només per desgastar el govern i poder guanyar les eleccions.
La manca de sentsibilitat humana i d'ètica han assolit en els líders del PP nivells insuperables i patològics i ha de quedar clar que qui no estava el dissabte a la Manifestació, estava en contra de la pau i a favor del terrorisme.
Amb els morts no s'hi valen mitges tintes.
Ni la mort de 2 persones i els canvis i recanvis en el lema de la marxa han servit perquè el PP s'afegís als prop de 200.000 ciutadans i ciutadanes que van sortir als carrers de Marid a cridar ben alt el seu NO rotund al terrorisme.
Quan no hi havia morts, el PP organitzava marxes contra la política de Zapatero acusant-lo d'haver-se rendit als terroristes i ara amb 2 morts sobre la taula el PP es queda a casa.
Igual que Batasuna que no condemna els assassinats.
Igual que ETA que posa la bomba.
No val la pena ni comentar les absurdes, esquizoides i estúpides justificacions de la plana major de l'antidemocràtic PP com tampoc no val la pena comentar les cínques declaracions dels líders de Batasuna ni el repugnant comunicat d'ETA.
El PP s'ha ficat ben bé de peus a la galleda.
Ara la cosa ja està molt claa: a l'un costat TOTS els demòcrates que volem la Pau i el final del terrorisme. A l'altra costat, ETA, Batasuna i el PP.
Potser, i vistes les circumstàncies, caldrà d'ara endavant preguntar al PP, en aplicació de la Llei de Partits si condemna o no els atemptats terroristes. Igual que es fa amb Batasuna. Senzillament repugnant. No hi ha dret.

No hay comentarios: