5.5.07

Ara ho entenc tot!.


Durant molt de temps vaig pensar que la catastròfica decissió d'Aznar de portar-nos a la guerra a l'Iraq que li va costar a aquest país patir el pitjor atmeptat de la seva història, les seves esperpèntiques intervencions en anglès macarrònic n universitats americanes pagades pels seus col·legues neocons, les seves animalades quan juga a sentar càtedra com historiador, la seva conspiranòia permanent o les seves bananeres sortides de tò, eren fruit d'una simptomatologia que exigia d'urgent ajuda psiquiàtrica.
M'equivocava.
El que realment li passa al pobre Aznar és que té un greu problema amb el consum desmesurat d'alcohol. I això, ja se sap, acaba passant factura.
L'unic que com a ciutadà li exigeixo és que si no es vol posar en mans de gent que l'ajudi a superar el seu greu problema de salut (cosa que ferventment li recomano), almenys que quan faci us de la seva llibertat per amorrar-se a l'ampolla amb mans tremoloses, no agafi el cotxe.
No vull que cap persona corri el risc de ser una víctima més d'un altre borratxo homicida al volant, ni que aquest sigui un excel·lentíssim irresponsable expresident del govern.

No hay comentarios: