8.1.07

En el meu Nom, Sí!

El conjunt de l'esquerra es reactiva amb l'objectiu d'omplir els carrers de Madrid el dissabte a les 18 sota el lema "Madrid per la pau, contra el terrorisme".
L'esperit de la manifestació, que revitalitza el de les mobilitzacions contra les mentides d'Aznar en la guerra de L'Iraq i de les manipulacions d'aquell mateix nefast personatge en la tràgica jornada de l'11-M,, vol fer sortir al carrer un gran nombre de persones a través d'una vertiable onada democràtica de sms, correus electrònics i pàgines web.
És l'hora de sortir al carrer a expressar en pau i en llibertat el rebuig frontal al terrorisme i a tots aquells que emparats per la manipulada i manipuladora ATV del sinistre Alcaraz, pel Partit Popular i pels mitjans de comunicació que prediquen i viuen de l'odi i que de manera immoral acusen el Govern del President Zapatero de l'atemptat d'ETA.
És hora ja de mostrar amb fermesa la unitat de tots els demòcrates en contra dels terroristes i els manipuladors de l'extrema dreta: les dues cares de la mateixa moneda, la moneda de l'odi, el terror, la manipulació i la calumnia.
És l'hora d'expressar que la ciutadania d'aquest país diu no a la violència i que vol viure en pau i que també diu no a aquells que, des de l'extrema dreta, s'alegren de l'atemptat de Madrid perquè el veuen com l'oportunitat d'or per tornar al poder.
Partits d'esquerra (PSOE,IU), sindicats (UGT, CCOO), organitzacions cíviques i la Federació Nacional d'Associacions Equatorianes d'Espanya (FENADE) apadrinen la manifestació prevista a Madrid, on tots aquells que creuen en la pau i la democràcia faran sentir la seva veu en contra de les bombes d'ETA i la ferotge i repugnant ofensiva de l'ultradreta, que s'està convertint clarament una amenaça per la democràcia, igual que ETA o el terrorisme islamista.
Per tots aquells que no podrem ser a la manifestació, li donem el nostre més ferm suport perquè el seu èxit serà l'èxit de la Democràcia i el fracàs dels terroristes d'ETA i de tots aquells que esperen amb delit el vessament de sang per tenir una vil esperança de tornar al poder.

No hay comentarios: