25.10.08

LOU REED A BCN AMB OBAMA



En Lou Reed és patrimoni de la meva joventut.
Recordo encara amb tendresa aquelles nits alhocòliques, lletraferides, porreres i de sexe fàcil (quan les ties volien, of course) quan ens deixavem anar moguts pel camí sense retorn del "Walking in the Wild Side" (per a mi encara un himne i tota una declaració de principis), en les que pensavem que, en l'arriscada suposició que Déu existís, el seu nom seria, sense cap mena de dubte, Lou Reed.
I ara em trobo, 30 anys després (massa temps pel meu gust, collons!!!), que el meu Déu dels vuitanta votarà Obama en les properes eleccions yankees del mes de novembre.
Jo ja sabia, que el meu geni, no em fallaria.
I no ho ha fet.
Avui se que fa 30 anys vaig fer la tria adequada i no la vaig cagar. Digueu-me vident!!!
Avui en Lou ofereix un recital de poetes catalans a BCN.
No hi podré anar perquè he arribat tard a casa i no m'ho he pogut montar per anar-hi amb els meus vells amics i amigues (tots i totes divorciats i divorciades... mantinguem la igualtat de gènere, valga'm Déu!!!) però hi seré de cos present.
En el marc incomparable dels actes de Kosmopolis, en Lou Reed ens deixa un missatge molt clar: "Si no guanya Obama, haurem de venir a Barcelona".
Bé, no vull tant de mal pels USA, però si el republicà McCain guanyés, jo m'ofereixo a acollir-lo a casa meva en el seu exili barceloní amb un entusiasme desbordant.
Potser això seria una bona estratègia per tornar a recuperar el contacte amb alguns vells amics "maudits" i... perquè no... reemprende alguna íntima relació amb alguna estimada amiga del meu pretèrit imperfecte gràcies a Barack Obama (ai, L., amor meu, sàpigues que malgrat els anys no t'he oblidat ni t'oblidaré mai !!!).
I com molt bé diu el candidat demòcrata a la presidencia dels USA (i em permetreu que jo apliqui aquest lema electoral al terreny més pràctic i pensant només amb mi mateix... perquè sé que vosaltres, estimats lectors m'entendreu...)...
"YES, WE CAN!!!!"

3 comentarios:

Javi (@Treintanyero) dijo...

Yes we can!

Lou Reed es uno de los grandes...

Saludos

Javier

Prometeo dijo...

Querido Javi,

Pues si. Lou Reed es uno de los grandes.
Sigo diciendote los mismo que lo que he dicho en el post: en la arriesgada suposición que Dios exista ( que Dios no lo quiera!!!), seguro que es Lou Reed.
Si esto fuera cierto, te prometo que me portaría bien para ir al Cielo, porque querría gozar de la recompensa que el Altísimo tendría reservada para mi: una legión de tias buenas (ya sabes de donde...), barra libre de wodka (conoces muy bien mis debilidades profanas...), algun porrete de tanto en cuanto y musica cojonuda las 24 horas del día para toda la eternidad. En este caso, oh!!! como me gustaría ser santo, Javi!!!
Pero lo que más me gustaría es que nos encontraríamos los 2, más allá de las contingencias ideologícas profanas (vaya gilipollez!!!) para continuqar fraternalmente dándonos de hostias en un debate que tendría por límite la eternidad.

Amigo, Salud y República y que el Ser Supremo Bendiga a Lou Reed por siempre!!!

Javi (@Treintanyero) dijo...

Anda que no!

Salud, República, Laicidad, y Buena Musica!