22.7.07

PER LA LLIBERTAT D'EXPRESSIÓ. SOLIDARITAT AMB "EL JUEVES"


Escric aquesta entrada com a breu reflexió per l'injustificable segrest de la revista satírica "El Jueves" decretada pel jutge Del Olmo arran de la publicació de la caricatura sobre l'hereu al tron i la seva dona.

Em sembla increïble que a aquestes alçades en aquest país encara puguin segrestar-se revistes i que hàgim de constatar amargament com la llibertat d'expressió és un bé amenaçat per la manca de sentit de l'humor dels al·ludits, perquè ningú no es creu que això hagi estat una decissió personal i intransferible del jutge. No som tan imbècils.
El segrest de "El Jueves" és intolerable igual que ho és que, en una democràcia hi hagi gent de primera i de segona, tot i que aquesta discriminació és el lògic corolari del manteniment d'institucions priclitades basades en el privilegi de la sang.
La Democràcia exigeix la Llibertat i la Igualtat entre tots els ciutadans i ciutadanes i la supressió de qualsevol privilegi o arbitrarietat. I la Corona és, de manera consubstancial, la consagració del privilegi.
Aquell que cregui que els seus drets, la seva intimitat o el seu honor han estat manllevats, té en l'Estat de dret els mecanismes per defensar-los però el que no es pot permetre és que ningú utilitzi la Llei de manera escadussera i maldestre perquè hagi agafat una enrabiada o perquè, el capdavall, s'hagi dit alguna cosa que hagi tocat la línia de flotació dels seus privilegis.
I menys quan tots i cadascun de nosaltres paguem religiosament el seu sou, la seva educació, la seva caseta, les seves vacances i les seves "bodas, bautizos y comuniones".
Des d'aquesta página vull expressar la mva absoluta solidaritat amb "El Jueves" i felicitar als autors intel·lectuals del segrest de la revista perquè amb la seva acció greument atemptatoria contra la llibertat d'expressió ha fet creixer de manera exponencial el nombre de republicans en poques hores.
Gràcies Senyors, perquè cap republicà ho hauria fet millor.

LLIBERTAT, IGUALTAT, FRATERNITAT!!!
VISCA LA REPÚBLICA!!!

No hay comentarios: