15.6.15

ADA COLAU: LA MEVA ALCALDESSA!!!


El passat dissabte, abans d'anar a la meva Lògia, em vaig passar per la Plaça Sant Jaume per assistir a l'acte de presa de possessió de la meva Alcaldessa, la companya Ada Colau.  
Al costat de milers de conciutadans vaig poder assistir a la festa democràtica que es va produir i haig de dir que feia molts anys que no vivia personalment una alegria i un entusiasme popular com la que vaig veure pel resultat d'unes eleccions.
Es digui el que es digui, ens trobem davant un canvi d'era política d'esperança i de canvi social i polític i espero que el nou equip de govern mantingui les expectatives i el clima d'entusiasme i d'esperança en un Canvi Polític Real per part de la Ciutadania d'aquesta ciutat.
Ada, ara ha arribat però l'hora de la política i també l'hora de la gestió.
Són molts els reptes i molts els enemics als que t'hauras d'enfrontar amb el teu nou equip municipal (la fosca i poderosa influència dels poders fàctics d'aquesta ciutat) i serà imprescindible que mantinguis el lligam i el feedback permanent entre els representants electes al Consistori i el Poble de Barcelona.
Les properes cites per consolidar el Canvi i el triomf del Poder Popular són el proper 27 de setembre en les eleccions al Parlament de Catalunya i en les generals de novembre.
Tots plegats hem de ser capaços d'aconseguir l'articulació d'un Front d'Unitat Popular que, més enllà dels personalismes cainites que sempre han malmès l'esquerra política, pugui presentar-se una alternativa d'esquerra democràtica y socialment transformadora al govern de Catalunya i al govern de l'Estat.
Serem capaços?.
A Barcelona i moltes altres ciutats de Catalunya i de l'Estat ho hem aconseguit en aquestes eleccions locals i només de nosaltres depen.
I pel que fa als primers fets de l'acció de govern de l'Alcaldessa Colau, vull destacar el que s'ha produit avui quan l'Alcaldessa ha estat amb part del seu equip de govern impedint 9 desnonaments a la nostra ciutat.
I és que si el govern (sigui local, autonòmic o estatal) no es manté a la mateixa trinxera política que el Poble, no mereix seguir ostentant la seva representació i ha de ser substituit o derrocat perquè automàticament deixa de ser Democràtic.
I un apunt més, Ada: més enllà de les crítiques i les amenaces del Govern dels Vils i dels que els manen des de l'ombra, quan una llei és injusta, és el màxim i imperiós deure democràtic del Poble Sobirà i dels seus representants, oposar-s'hi amb tots els mitjans al seu abast perquè no acabi triomfant l'abjecta i ilegítima Tirania dels privilegiats i s'emporti per davant el seu injust statu-quo… i tota la resta d'arguments en contra, ni que apel·lin a una legalitat del tot injusta, són hosties!!!.
Si històricament no s'hagués produït la resistència contra un ordre polític i social injust, tingueu la certesa que encara hi hauria esclaus, les dones no tindrien dret a vot i els infants treballarien a les mines de sol a sol.
Molt bé Ada per la teva acció de govern d'avui i sobretot... no ens fallis!!!...
Però també vull dir que cap de nosaltres oblidem mai que de tots i totes depen en darrer terme que el Canvi que ha començat en els nostres Ajuntaments esdevingui finalment una Revolució Democràtica al nostre país.
I recordeu, no tingueu cap dubte que estem en guerra, que l'hem de guanyar i que en la batalla final, som MÉS!!!.


No hay comentarios: